İdeolojilerin Başucu Kitapları ?

 20.VE 21. YÜZYILLARDA DÜNYADA VE ÜLKEMİZDE ETKİLİ OLMUŞ VE İLKELERİNİ KİTAPLAŞTIRMIŞ BAZI LİDERLER DÜNYA SİYASETİNE DAMGA VURMUŞ İŞTE BUNLARDAN BAZILARI
''EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI NELERDİR ? '' 







en iyi ideoloji kitapları
EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI NELERDİR ?



- ADOLF HİTLER - KAVGAM -


Nasyonel Sosyalist Alman işçi partisi ' nin
( NAZİ ) oluşumu , gelişimi ve iktidara gelişini , İktidara gelmeden önce kendisinin ve ülkesinin yaşadığı bunalımları birde Hitler'in kaleminden okumanızı tavsiye ederim ..





DOKUZ IŞIK
EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI NELERDİR ?


- ALPARSLAN TÜRKEŞ - 9 IŞIK 


Türk milliyetçiliği ' nin esasları ve Türkeş 'in çizdiği 9 yol haritası Türk Milliyetçilerinin bence Ziya Gökalp ten sonra okuması gereken temel kitaplardan bir tanesi . 





KARL MARX
EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI NELERDİR ?


      - KARL MARX - KOMÜNİST MANİFESTO


İşçi sınıfının savunucusu ve Marxsizm ' in kurucusu  komünizm ' in öncüsü Karl Marx ve  Fredrich Engels 'in günümüze ışık tutan manifestosu ( ayrıca DAS KAPİTAL de okunması gereken kitaplar arasında .



NECMEDDİN ERBAKAN
EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI NELERDİR ?





      - NECMETTİN ERBAKAN - DAVAM



60 lı yıllarda başlayan siyaset hayatında başbakanlığa kadar yükselen Necmettin Erbakan Hoca kendi kaleminden siyasal ideolojisini ve yaşadıklarını bizlerle paylaşmış Özellikle Irak - İran çatışmasını Saddam Hüseyin ile olan ilişkisini , Muhammer Kaddafi ile görüşmelerini ve temelde İslam Birliğini toplamak ve kurmak için tasarımlarını anlattığı , siyaset okumayı seven herkes için şahane eser , bize de tavsiye etmek düşer ..



EN İYİ İDEOLOJİ KİTAPLARI İSİMLİ YAZIMIZIN SONUNA GELDİK OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ..


Yorumlar