EN ETKİLİ VE EN İYİ KİTAPLAR SIRALAMASI


HERKESE SELAMLAR YOĞUN VE SIKICI BU GÜNLERDE '' EN ETKİLİ VE EN İYİ KİTAPLAR SIRALAMASI '' BAŞLIKLI YAZIMI SİZ DEĞERLİ KİTAP OKUYUCULARINA ÖNERİYORUM ..

'' BİR ÇOK KİTAP OKUMAK İÇİN SİZLERİ BEKLERKEN BENCE BOŞ YERE ZAMAN KAYBETMEYİN SİZLER İÇİN GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ ŞAHANE 4 ADET ESERLE EN ETKİLİ VE EN İYİ KİTAPLAR SIRALAMASI ADLI YAZIMIZA BAŞLIYORUZ .. ''






KOLEKSİYONCU
JOHN FOWLES


John Fowles'in koleksiyoncu romanı daha ilk bölümlerinden okuyucunun ilgisini çekmeyi başarıyor.İki bölümden oluşan bu kitabın ilk bölümünü bir erkeğin gözünden okuyorsunuz ikinci bölümü de bir kadının günlüğünden okuyorsunuz ve bu sentez bize cinsiyetten bağımsız olarak kadının ve erkeğin yaşam anlayışları , farklılıkları ve özelliklerini anlatıyor. İddia ediyorum bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız.


KİTAP
TEZER ÖZLÜ



Tezer Özlü okumaya başlayacak arkadaşlara bu kitabı tavsiye ederim . Hem kendi çocukluğunuzu bulabileceğiniz hem yazarın kendi çocukluğu ve kişiliğinden öğeler barındıran ve uslup olarak çok akıcı ilerleyen bir eser . Kesinlikle listenize almanızı öneriyorum.




KİTAP
İSMET İNÖNÜ


Şimdi sizi biraz eskiye Cumhuriyetin ilk yıllarına götürecek bu eser bir çok araştırmacıya göre alanında tek bir eser . İkinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü 'nün gençlik , iktidar ve yaşlılık hallerinin anlatıldığı 3 cilt bu kitaplar 1999 basımı remzi kitabevinden çıkmış onlarca baskısı yapılan eserin bende 7.baskısı mevcut yazar Şevket Süreyya Aydemir in diğer üçlemelerini ( Suyu arayan adam , Tek adam ) okumanızı da tavsiye ederim ..


DOSTOYEVSKİ
SUÇ VE CEZA


Bu kitabı sanıyorum fazla anlatmaya gerek yok ama benim hayatımdaki yeri çok farklı çünkü ilk okumaya başladığım kitap Dostoyevski'nin Suç ve Cezası . Bence yazar kendi hayatından kesitleri de barındıran , Rus toplumunun sosyolojisini gayet başarılı bir şekilde anlatmış . Elimdeki tercümesi Ali Çankırılı' ait . Sizleri  Raskolnikov ' un macerasını okumadıysanız kesinlikle okumanızı ve kitaplığınızda üst sıralarda tutacağınız tekrar tekrar okuyacağınız bir kitap alacağınızı garanti ediyorum.



AYRICA BAKINIZ ;





EN ETKİLİ VE EN İYİ KİTAPLAR SIRALAMASI ADLI YAZIMIZIN SONUNA GELDİK . DİĞER YAZILARIMI DA OKUMANIZI ÖNERİRİM OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER 

Yorumlar