İnternet'te Satılan En Pahalı Kitaplar

İNTERNETTE GEZİNİRKEN KARŞINIZA ÇIKAN VE ÇOK HOŞUNUZA GİDEN BİR ESERİN YA DA KİTAPÇIDA GÖRÜP BEĞENDİĞİNİZ ESERİN FİYATI SİZİ NE KADAR ETKİLEDİ ? İŞTE
'' İNTERNET'TE SATILAN EN PAHALI KİTAPLAR ''


- Eski Kitap -

BUGÜNE KADAR YAZILMIŞ MİLYONLARCA KİTAPTAN , EL YAZMASI ESERDEN İNTERNET'TE SATILAN EN PAHALI KİTAPLAR BAŞLIKLI YAZIYI HAZIRLADIM . KEYİFLİ OKUMALAR ..




      Günümüzde bir çok şey değerinden fazla fiyata satılmakta . Üstte gördüğünüz görselde Amerika'da satışa sunulan ilk Amerikan basımı kitap olma özelliğini taşıyan 22 Milyon dolar değerinde bir kitap ( Tabi bu kitap New York'ta bir galeride satışta konumuzla ilgisi yok ) Geçenlerde gördüğüm habere göre  bir sanat galerisinde satılan Muz..

Gerçekten ne kadar lüzumsuz şeylere ne kadar fazla para harcadığımızı gösteriyor . Tabi kitap bunlardan biri değil kesinlikle. Ancak her türün kendine göre koleksiyonerleri var ve eski eserleri toplamayı seviyorlar . Benim İnternet'te satılan en pahalı kitaplar  yazısını yazmamı sağlayan İnternet alışverişlerimde çok sık kullandığım ve içerisinde milyonlarca eser barındıran özellikle el yazması eserlerin , Osmanlıca ve Farsça başta olmak üzere satıldığı
 Nadir Kitap sitesi. Bir çok yerli ve yabancı kitap bulabileceğiniz sitede antika eşya ve eski film afişleri gibi nostaljik objelerde bulmanız mümkün .Ayrıca kitap satıcısı iseniz düşük bir ücret karşılığında bu siteden satıcı da olabilirsiniz.

İSTANBUL CAPİTAL OF EMPİRES - COLLECTİON

Ömer Koç  Ahmet Ertuğ ikilisi tarafından hazırlanan ve 200 Sayfa olan eserin dili İngilizce . Sanat Tarihi kategorisinde yer alan eser Aynı zamanda kadife kapaklı eser.


Fiyatı 9.500 TL





 
LYNN BİANCHİ - HEAVY İN WHİTE
                                                                                              Kapak tasarımı ile de ilginç bir eser olan Heavy İn White 2001 basımı , dili İngilizce ve imzalı .

Fiyatı 52.000 TL








THE GRAND BAZAAR : İSTANBUL

Serdar Gülgün tarafından yazılan eser 2011 yılında New York'ta basıldı. Kapalı Çarşı'nın hikayesinin anlatıldığı kitap bez ciltli ve imzalı . Mücevher , Gümüş , Antika içerikli bilgilerle dolu olan kitap meraklılarını bekliyor .



Fiyatı 5.500








Özellikle toplumumuzda okumak zor ilerleyen bir süreç birde malesef okumak isteyip de okuyamayan bir çok insan var. Belki bu tarz kitapların okunması önemli değil ancak gençlerin okumayı sevmesi ve sevdirmesi gerek Ülkenin güçlü yarınlara çıkabilmesi için ..

OKUMAK İSTERSENİZ DİYE ..



İNTERNET'TE SATILAN EN PAHALI KİTAPLAR YAZIMIZIN SONUNA GELDİK SİZLERDE PAHALI BULDUĞUNUZ KİTAPLARI BELİRTEBİLİRSİNİZ .OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ..

Yorumlar