Mehdix ; Turgay Güler'in Sıradışı Üçlemesi

YAZAR VE GAZETECİ TURGAY GÜLER'İN 


'' MEHDİX '' SIRADIŞI ÜÇLEME İSİMLİ KİTAP SERİSİ

 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİM 

turgay güler
Sıradışı Tarih


 '' Gazeteci ve yazar Turgay Güler Ülke Tv'de Prof. Mehmet Çelik ile birlikte uzun yıllardır sunduğu '' Sıradışı Tarih '' adlı programla bir çok konuda ses getiren bir sunucu . ''



MEHDİX SIRADIŞI ÜÇLEME



Turgay Güler bu tip televizyon programları dışında 2006 yılında
  Mehdix : Olasılık Teorisi adlı kitabı yayınladı ve yine gündeme bomba gibi düştü . 
Üçlemenin ilk Kitabında Güler ;  Dünyanın egemen güçlerinin gelecekte ne durumlara düşebileceğini Türkiye'nin yapabileceklerini kurgusal olarak anlatan yazar 2013 yılında serinin ikinci kitabı olan 

Sır Küpü : Kaos Teorisi adlı kitabı yayınladı ..


MEHDİX SIRADIŞI ÜÇLEME
MEHDİX SIRADIŞI ÜÇLEME




Dünya düzeni şekillendirilirken Türkiyenin aldığı konum ve 20.yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmeye başladığı dönemden çıkan Türkiyenin süper güç olma yolundaki kurgusal senaryosu kısaca bu kitap ..



RECEP TAYYİP ERDOĞAN KİTABI OKURKEN





Serinin son kitabı 2014 yılında çıktı..

Ruhlar Kuyusu : Gerçeklik  Teorisi
 adıyla çıktı . Ve O dönm Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan bu kitabı okuduğunu ve çok beğendiğini söyledi . Bilim Kurgu tadındaki bu üçlemeyi severek okuyacağınızı ve 248 sayfanın bir çırpıda biteceğine                                         inanıyorum ..



AYRICA TURGAY GÜLER 15 TEMMUZ 2016 YILINDA YAŞANAN HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA MİNARELERDEN SELA OKUNMASI TEKLİFİNİ VEREN KİŞİDİR . KENDİSİNİ CANLI GÖRMEK VE DİNLEMEK NASİP OLDU GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR YAZAR OLDUĞU İNANCINDAYIM .






'' MEHDİX '' SIRADIŞI ÜÇLEME ADLI YAZIMIN SONUNA GELDİK OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER . DİĞER YAZILARIMIDA OKUMANIZI ÖNERİRİM.



Yorumlar