Bir Kitap Yazsanız Adı Ne Olurdu ?


BİR KİTAP YAZSANIZ ADI NE OLURDU ? BU SORU YAZAR OLMAK İSTEYEN HERKESİN AKLINDAKİ SORULARDAN BİR TANESİ . GELİN BU KONUYU ARAŞTIRALIM ..



Kitap yazmak
- Bir Kitap Yazsanız Adı Ne Olurdu ? - 





KİTAP YAZMAK HAKKINDA ..

Uzun zamandır üzerine kafa yorduğum konulardan bir tanesi kitap yazmak . Benim için her zaman farklı bir deneyim olan yazma eğilimim ortaokul döneminden beri içimde bir tutku olarak varlığını sürdürmekte. İlk şiirimi yazdığımda ( ne kadar amatörce olursa olsun ) bu dünyaya kalıcı bir şey bırakabileceğimi düşündüm . Kitap yazmakta bence sadece kendimize açabildiğimiz konuları hikayeleştirerek insanlara sunmak ..


DİJİTAL KİTAP HAKKINDA ..


Son dönemde popüler olan şey dijital kitap 
( e- kitap ) Milyonlarca kişi tarafından her ne kadar basılı kitapların yerini tutamasa da çok rağbet gören bir uygulama . Ayrıca araştırmalarıma göre yazar olmak isteyen birisi için en uygun platformlara da
buradan erişebilirsiniz ..






GENÇ YAZARLAR 



Özellikle son dönemde bir çok genç yazar hem klasik kitap yazarak hem de dijital kitap yazarak şöhrete kavuştular ve hayallerini gerçekleştirdiler. Bunların en yakın örneği Büşra Yılmaz. Kendisi bir üniversite öğrencisi iken çıktığı bu yolda yüz binlerce okura ulaşarak kitaplarını dizi ve filmlere bile uyarlamayı başarmıştır.




BENİM KİTABIM ..


En sonunda yazmaya karar verdim ve ilk kitabımı bu hafta yazmaya başladım . Şimdilik sadece olay örgüsüne yoğunlaştığım için ismini düşünmedim . Ancak Aşk , Romantizm ve karmaşık bir aile yapısını anlatmaya çalışıyorum . Klişeleşmiş bir laf vardır.
 '' Hayatımı yazsam roman olur '' diye peki sizin hayatınız roman olur mu ? ve Bir Kitap Yazsanız Adı Ne Olurdu ?

Yorumlar