Yeni Çıkan Kitaplardan Öneriler


YENİ ÇIKAN KİTAPLARDAN ÖNERİLER SUNARAK SİZ DEĞERLİ OKUYUCULARA NOKTA ATIŞI KİTAPLAR SUNMAK VE EĞLENCELİ OKUMALAR YAPMAK FIRSATI SUNUYORUZ


Yeni çıkan kitaplar
- Yeni Çıkan Kitaplardan Öneriler - 


2020 yılında piyasaya çıkan ve siz değerli okuyucular tarafından okunmayı bekleyen bir çok kitabın ve yazarın yer aldığı bir liste oluşturdum. Şimdiden keyifli okumalar dilerim ..





2020 yılında yaşadığımız bunca sıkıntı ile birlikte güzel şeyler de yaşamaktayız. Bunlardan bir tanesi yeni çıkan kitaplar ..

Sizler için en ünlü kitap sitelerinden aldığım 2020 yılında çıkmış en çok beğenilen kitapları sizlerle paylaşacağım ..





İŞTE LİSTEM



bektaşilik kitabı
- Yeni çıkan kitaplardan öneriler -


Doçent Fahri Maden tarafından kaleme alınmış bu kitap 262 sayfadan oluşmakta . İçerisinde Anadolu'nun müslümanlaşması sürecinde etkili olan Bektaşilik öğretisini işlemekte . Dini kitap okumak isteyenlere önerilir.






ZÜMRE-İ BEKTAŞİYAN


Kuran'ın temel konuları kitabı
- Yeni çıkan kitaplardan öneriler -




Diyanet işleri başkanlığı tarafından bu yıl çıkarılan hap gibi bir kitap .( 84 sayfa ) Yazar Rıfat Oral kitabın kapağında da belirtildiği gibi her cüzden üç mesaj vererek uzun yıllardır tartışılmakta olan konuları aydınlatmaya çalışmış siz değerli okurların okumasını önerdiğim diğer bir dini içerikli eser .






KURANIN TEMEL KONULARI





Köy enstitüleri kitabı
- Yeni çıkan kitaplardan öneriler -

Köy Enstitüleri bir milli dava olup Cumhuriyetin ilk yıllarında köy çocukları için Hasan Ali Yücel tarafından açılmış eğitim kurumlarıdır.Bu kitapta yazar
Cezmi Bayram  belge , bilgi ve dökümanlar ışığında yıllardır sürüp giden Köy Enstitüleri kapatılmalı mıydı ? Kapatılmamalı mıydı ? tartışmalarına cevaplar vermekte.




KÖY ENSTİTÜLERİ - BİR MASALIN TAHLİLİ



Kitap
- Yeni çıkan kitaplardan öneriler -



Evet bu yılın en etkili romanı olmaya aday bir kitapla devam ediyoruz. Yağmur Akpınar tarafından yazılan Büyük Duygular Küçük Mucizeler kitabı. Küsurat Yayınları  tarafından çıkan kitap 194 sayfadan oluşmakta. Duyguların ve Aşkın yanında bir çok farklı hissi barındıran bu kitap aynı zamanda yazarında ilk kitabıymış . Ben beğendim umarım sizlerde seversiniz. 









Ayrıca diğer kitap önerilerime BURADAN ulaşabilirsiniz.

Yorumlar