İnternetten Kitap Alışverişi Nasıl Olmalı ?

 İNTERNETTEN KİTAP ALIŞVERİŞİ VE EN BAŞARILI KİTAPLAR 


İnternetten Kitap Alışverişi
- İnternetten Kitap Alışverişi -


GİRİŞ

Bir çok insan artık alışverişlerini internet üzerinden yapmakta . Gerek ödeme kolaylığı gerek ulaşım kolaylığı nedeni ile çağımızda çok popüler hale gelen İnternetten Kitap Alışverişi bir çok insan tarafından kullanılıyor ..

Özellikle piyasada dev şirketler haline gelen Amazon ,  Gitti Gidiyor , İdefix , Kitap Yurdu , Nadir Kitap , D&R v.b gibi siteler yıllık milyonlarca kitap satmaktalar ..


Kitap dolu raf
- Kitaplar -


Benimde bir çok takip ettiğim ve alışveriş yaptığım internet sitesi mevcut. Öncelikle kredi kartı ile alışveriş ve daha çok kullandığım Kapıda Ödeme seçeneklerinin bulunduğu alışveriş siteleri mevcut ..

İnternetten Kitap Alışverişi benim yıllardır kullandığım bir yöntem . Hem daha ucuz hem de aradığım kitapları bulmam daha kolay ..





Özellikle yukarıda adı geçen sitelerde belli dönemlerde indirim uygulanıyor . Bu indirimleri kaçırmamalı ve çok daha uygun fiyata bir çok kitaba erişim sağlamalısınız ..


YEŞİLİN KIZI ANNE 

Yeşilin Kızı Anne Kitabı
- Yeşilin Kızı Anne -


1908 yılında çıkan bu kitap özellikle Netflix tarafından diziye uyarlanınca meşhur oldu . Kitabın yazarı Kanadalı 
Lucy Maud Montgomery'dir .2020 yılında tekrar baskı yapan kitap 416 sayfadan oluşmakta .( Bir çok yayın evinde farklı fiyatlara bulabilirsiniz .)

Konusu ise Bir çiftin Anne adlı kızı evlat edinmeleri ile başlıyor . Anne kızıl saçlı , sıska bir kızdır . Ancak kısa bir zaman içerisinde kendini herkese sevdirmeyi başarır .





Yorumlar