( Koronavirüse Yakalanan ) Yazar İkbal Gürpınar Kimdir ?

 ( KORONAVİRÜSE YAKALANAN ) 
 YAZAR İKBAL GÜRPINAR KİMDİR ?




Yazar İkbal Gürpınar
- ( Koronavirüse yakalanan ) yazar İkbal Gürpınar Kimdir ? - 




Televizyon programcısı ve Yazar İkbal Gürpınar Korona virüs sebebi ile Hastaneye kaldırıldı . Durumu Kritik ..




İKBAL GÜRPINAR KİMDİR ?


1969 yılında Kırıkkale'de doğdu . Şair , Yazar ve aynı zamanda Televizyon sunucusu.  TRT , Samanyolu , Kanal 7 gibi kanallarda programlar yaptı . Yazdığı bir çok kitapla okurlarının takdirini kazandı ..







Bir dönem çalıştığı kanaldan ayrılınca seyircilerinin imza kampanyası düzenleyeceği kadar çok sevilen ve sıkı bir hayranının evinde kalacak kadar samimi bir insan ..


Kendi açıklamasına göre başını örtmeden önce bir çok kesimden takdir gören ve ödüller alan insan iken bazıları için , başını örttüğünde Atatürk'e ihanet etmiş yaftası yapıştırıldığını , Radikal İslamcı kesim tarafından da doğru örtünmediği için yaftalandığını  söylemiştir ..




İkbal Gürpınar
- Yazar İkbal Gürpınar - 



İğrenç iftiralara da maruz kaldığını hatta intiharın eşiğine geldiğini söylemiştir . Zaman zaman kırgınlıkta duysa onları affettiğini söylemiştir ..


Bir dönem çalıştığı Kanal 7 televizyonunda yayınlanan Kabe Yollarında adlı programının Fetö tarafından sabote edildiğini ve yayından kaldırıldığını ileri sürmüştür ..








Annesi alzheimer hastası olmuş , babası ise Koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetmiştir . Bende dahil olmak üzere sevenleri tarafından sempatik ve neşeli bulunan yazar bu dönemlerde de tevekkülü hiç elden bırakmamıştır ..


Evli ve 2 çocuğu olan yazarın son olarak geçen gün çıkan haberlerde koronavirüs sebebi ile yoğun bakıma alındığını öğrendik . Kendisine acil şifalar diliyoruz ..



KİTAPLARI 


Benim Hala Umudum Var 

İkbal Gürpınar'la Ramazan Sofrası 


İkbal Gürpınar'dan Yemek Tarifleri 

İçimden Geldiği Gibi 

Aşkın Bir Yüzü ; Erkek ve Kadın Gözüyle 





Yorumlar