Cüneyt Özdemir ; Türkiye'nin Aydınlık Gazetecisi ve Yazarı

TÜRKİYENİN AYDINLIK GAZETECİSİ
VE YAZARI : CÜNEYT ÖZDEMİR 



Cüneyt Özdemir
- Türkiye'nin Aydınlık Gazetecisi ve Yazarı : Cüneyt Özdemir - 




CÜNEYT ÖZDEMİR KİMDİR ?


1970 yılında Ankara'da doğan yazar , gazeteci ve sunucu .Babası Ahmet Özdemir bir Astsubaydır . Televizyonculuk kariyerine Mehmet Ali Birand'ın hazırlayıp sunduğu 32.Gün programı ile başladı ..


Burada onun eğitiminden bahsetmeyeceğim. Özellikle Cnn Türk televizyonunda yaptığı
 '' 5 N1K '' programı ile son derece başarılı işlere imza attı ..


Bana göre en büyük başarısı Mehmet Ali Birand gibi araştırmacı bir gazeteci büyüğünün yanında yetişmiş olması . Çünkü çok önemli bir arşive erişme fırsatı olmuştur Özdemir'in ..


Özel yaşamında ise ünlü sinema oyuncusu Gülşen Bubikoğlu ve Türker İnanoğlu çiftinin kızları olan Zeynep İnanoğlu ile 2011 yılında evlenir. Ve 1 yıl sonra Ali Mavi Özdemir adında bir çocukları dünyaya gelir ..



Cüneyt Özdemir ve Oğlu
- Türkiye'nin Aydınlık Gazetecisi ve Yazarı : Cüneyt Özdemir -




Özellikle son dönemde Youtube kanalı açarak özgün ve tarafsız yayıncılık ilkesi ile bir çok televizyon programının yakalayamadığı başarılara ulaştı ..


Türkiye'de yaşanan gündemi sıcağı sıcağına izleyicileri ile buluşturan sunucu , son olarak Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın istifası üzerine yaptığı 3 saati aşkın programla dikkatleri çekti . ( Ayrıca 2000 yılında Milenyum Kutlamalarını 25 saat süre ile 196 ülkeden yayınlayan programı ile bir rekora imza attı . )


Ancak bu yazımız da dikkat çekmek istediğimiz konu yapımcılığı , gazeteciliği ve sunuculuğu yanında yazarlık konusunda da Özdemir'in başarılı işler yaptığı ..


Bu güne kadar 14 kitap çıkartan Özdemir , ilk kitabını 1998 yılında o dönemin flaş olayı olan Eşref Bitlis Paşa'nın ölümünü ( suikastini ) konu alan '' Komutanın Şüpheli Ölümü : Eşref Bitlis Olayı '' kitabı ile çıkartmıştır ..


Ardından diğer kitapları olan ; Önemli İşler Dairesi , Bir Millet Direniyor , Eğlencesini Yitiren Ülke , Onlarlaydım ama onlardan değildim ve Suskunluk dağının zirvesinde gibi başarılı kitaplar kaleme almıştır ..


Eğer Youtube platformunda özgün ve kaliteli haber kanalı arıyorsanız ilk gideceğiniz adres Cüneyt Özdemir'in kanalı olacaktır. Aralık 2010 yılında açtığı kanalda her gün üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor ..



- CÜNEYT ÖZDEMİR SOSYAL MEDYA HESAPLARI -



👉 FACEBOOK
👉 TWİTTER 
👉 YOUTUBE
👉 İNSTAGRAM

Yorumlar