Prens Harry'nin Çarpıcı Kitabı ; '' SPARE ''

 

Prens Harry
- Prens Harry'nin kitabı SPARE -



'' İNGİLTERE'YE TÜM UZUVLARIMLA DÖNMEK İSTİYORDUM AMA .. ''



Sussex dükü Prens Harry yaptığı her hareketi ile bugüne kadar gündem olmayı başardı. Bu zamana kadar daha çok eşi Megan Markle ve çocukları ile gündem olurken bu sefer herkesi şaşırtarak yazdığı yeni kitabı ile gündem oldu ..


Seksenli yılların unutulmazları arasında hepimiz için bir ikon olan Prenses Diana ve onun ikonikleşmiş davranışları gelir muhtemelen . 1997 yılında ölen Diana 'nın oğlu Prens Harry'de Kraliyet ailesinin yaramaz çocuğu olarak fazlasıyla annesinin oğlu olduğunu kanıtlamış durumda . .


Prens'in bugün itibariyle raflara çıkıcak olan anı kitabı '' SPARE '' şimdiden gündeme bomba gibi düştü . Harry kitabında çoğunlukla Afganistandaki  anlarını ve abisi Prens William ile yaşadığı kavgayı anlatıyor ..





KİTAPTAN ÇARPICI KESİTLER 



“İlk günden itibaren amacım, doğru şeyi yapıp yapmadığım… Taliban’a ve sadece Taliban’a yakınlarda siviller olmadan ateş edip etmediğim konusunda hiçbir şüphe duymadan yatağa girmemekti. İngiltere’ye tüm uzuvlarımla dönmek istiyordum ama bundan daha çok vicdanım bozulmadan eve dönmek istiyordum.”



Kardeşi Prens William ile ilgili olarak ise ;  
“William beni yakamdan tuttu, o sırada kolyem koptu ve beni yere serdi ..” dedi.


Ancak en flaş açıklama Afganistan'da görev yaptığı sırada 25  afganlıyı öldürdüğünü gururla anlattığı şu satırlarda
"Bu sayıdan korkmamak bana çok önemli göründü. Yani benim numaram 25. Beni tatmin eden bir sayı değil ama utandırmıyor da."




Prens Harry
- Prens Harry Helikopterde - 




Önümüzdeki günlerde daha da konuşulucak olan '' SPARE '' kitabını okumak isterseniz  : AMAZON  üzerinden satın alabilirsiniz.



 

Yorumlar